Wachtwoord vergeten?
Advertentie plaatsen

Vakantiehuis in de buurt van Langres (Haute-Marne)

Geplaatst op 01 Jun. 2020, 12:53:17 Zie omschrijving
Vakantiehuis in de buurt van Langres (Haute-Marne)
Vakantiehuizen | Frankrijk Vakantiehuis in de buurt van Langres (Haute-Marne)Vakantiehuizen | Frankrijk Vakantiehuis in de buurt van Langres (Haute-Marne)Vakantiehuizen | Frankrijk Vakantiehuis in de buurt van Langres (Haute-Marne)Vakantiehuizen | Frankrijk Vakantiehuis in de buurt van Langres (Haute-Marne)Vakantiehuizen | Frankrijk Vakantiehuis in de buurt van Langres (Haute-Marne)Vakantiehuizen | Frankrijk Vakantiehuis in de buurt van Langres (Haute-Marne)Vakantiehuizen | Frankrijk Vakantiehuis in de buurt van Langres (Haute-Marne)Vakantiehuizen | Frankrijk Vakantiehuis in de buurt van Langres (Haute-Marne)Vakantiehuizen | Frankrijk Vakantiehuis in de buurt van Langres (Haute-Marne)

Omschrijving
  • Zie omschrijving
  • 01 Jun. 2020, 12:53:17
  • 691 x

Aanbod ALLEEN geldig voor boekingen gemaakt voor 15 juni

Ons startaanbod voor onze pas gerenoveerde vakantiewoning in de prachtige Haute-Marne:

Voor een boeking van 7 dagen (zaterdag tot zaterdag) in juli/augustus betaalt u de prijs voor 4 personen, ook als deze volledig bezet zijn.

U betaalt 584 euro, ongeacht of u met 4 of 10 personen aankomt - honden en katten zijn ook gratis!

Voorwaarden : U brengt uw eigen beddengoed en handdoeken mee. Jij neemt de eindschoonmaak over. De prijzen zijn inclusief water en een vast tarief van 10 KWh elektriciteit per dag. Aan het einde van uw verblijf wordt een eventuele extra consumptie in rekening gebracht. De toeristenbelasting wordt ter plaatse betaald (1 euro per volwassene per nacht). Bij dit aanbod wordt 50% van de huurprijs ingehouden in geval van annulering.


Bezoek youtube

Daar vindt u veel informatie en foto's en kunt u ook een aanvraag doen voor de periode die u wilt verblijven. Tot ziens !

We kijken uit naar uw oproep of uw bericht !

Susanne en Michael

- PS: Geld-terug-garantie als de grenzen niet opengaan voor uw verblijf, tegen de verwachtingen in, of als een andere coronagolf nieuwe avondklok veroorzaakt -

------------------------------------------------------------------

Welkom in ons vakantiehuis in Bassigny 1

Tussen de kleine steden Langres, Bourbonne les Bains en Val de Meuse strekt het Bassigny met zijn heuvelachtige landschap en vele oude dorpjes zich uit, op slechts 250 km afstand van Saarbrücken en 500 km van Eindhoven. Celles en Bassigny ligt in de buurt van Langres, een van de 50 mooiste stadjes van Frankrijk.

Ons vakantiehuis biedt een woonoppervlakte van 120 m² en accommodatie voor maximaal 10 personen.

Het huis is uitgerust met alles wat u nodig heeft voor een aangenaam verblijf: gratis Wi-Fi, TV en DVD-speler, vaatwasser en wasmachine, koelkast en vriezer, magnetron, inductiekookplaat, oven, babybedje, spelletjes, een omheinde tuin (huisdieren toegestaan) en een schuur voor het stallen van fietsen.

In de buurt kunt u verse eieren kopen. De kaasmakerij in Andilly (1,5 km) biedt lokale specialiteiten aan : fromage de Langres, Emmentaler en diverse geitenkazen. De mobiele bakker komt enkele malen per week rechtstreeks naar de voordeur.

Vrije tijd in de buurt:
Vissen en Varennes sur Amance,, Kanoën, Zwemmen, Paardrijden, Zwembad en 4 meren, Parc Accrobranche, Djude parc voor kinderen om Langres, Lasergame en Kidoo Park om Chaumont, Karting de Foulain (karting en paintball), Paramita (Kleine Nalanda) Centrum van het Tibetaans Boeddhisme en Haute Marne à Varennes sur Amance

    Lac de la Liez: 16 km: baden, wateractiviteiten, vissen, restaurants, animatie
    Lac de Charmes: 13 km: vissen, zwemmen en kleine activiteiten in de zomer
    Lac de la Mouche et Lac de Villegusien : 25 km
    Zwembad Aqualangres à Langres : 20 km
    Bezoek aan Langres en zijn stadswallen : 18 km
    Chaumont : 45 km
    Dijon : 80 km

Locatie
facebook twtiter Doorsturen mail Print Trash?
Chrysalide EURL

1 Rue De La Planche
52360 Celles en Bassigny

T.: 0033 3 25 87 94
Lid sinds: 01 / 06 / 2020

[x]
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Neem contact op

Bericht