Kijkenbied.nl

Zoek in de categorieën

Over Kijkenbied.nl

Kijkenbied.nl sinds 2009

Kijkenbied.nl werd opgericht in 2009 en heeft de laatste jaren vele veranderingen meegemaakt. Oktober 2014 hebben we de meest grote verandering doorgevoerd op ons advertentie platform, dit was nodig om mee te kunnen gaan met de tijd en de wensen van onze gebruikers. Zo was advertentie site kijkenbied voorheen alleen bereikbaar op een desktop of laptop maar dankzij de laatste ontwikkelingen kunt u nu ook makkelijk advertenties bekijken en plaatsen via onze mobiele site.

Al jaren helpen wij Nederlandse en Belgische gebruikers om hun producten of diensten te verkopen, met meer dan 30 verschillende rubrieken is er altijd wel een plek waar u uw oproep of advertentie kunt plaatsen. Advertenties plaatsen op kijkenbied.nl is gratis voor 85% van alle rubrieken 

Op Kijkenbied.nl hebben we naast de volledig gratis rubrieken, ook enkele betaalde advertentiecategorieen. Deze zijn bedoeld voor bedrijven die hun producten of diensten aan willen bieden op onze advertentie site of een particulier die wil opvallen.

Aanmelden Inloggen via Facebook