Wachtwoord vergeten?
Advertentie plaatsen

Weiss Holz middel voor het effectief verwijderen van houtsap

Geplaatst op 14 Feb. 2020, 13:44:39 € 1.814,00
Weiss Holz middel voor het effectief verwijderen van houtsap
Hout en Planken Weiss Holz middel voor het effectief verwijderen van houtsapHout en Planken Weiss Holz middel voor het effectief verwijderen van houtsapHout en Planken Weiss Holz middel voor het effectief verwijderen van houtsapHout en Planken Weiss Holz middel voor het effectief verwijderen van houtsapHout en Planken Weiss Holz middel voor het effectief verwijderen van houtsapHout en Planken Weiss Holz middel voor het effectief verwijderen van houtsap

Omschrijving
  • € 1.814,00
  • 14 Feb. 2020, 13:44:39
  • 916 x

kijk op film hoe uit te werken: Weiss Holz https:youtu.be/p-2R8Dejua4

Weiss Holz 1000 kg middel voor effectieve verwijdering van houtsapaanslag - herstelt de natuurlijke kleur van houten oppervlakken zonder de structuur aan te tasten. Verwijdert verkleuring van hout veroorzaakt door blauwe vlek. Je krijgt een esthetische uitstraling zonder uithoudingsvermogen te verliezen. Een product met een innovatieve formule.
Ook beschikbaar in:
5kg jerrycan
24 kg bus
240kg vat
Houtsapain is een groot probleem voor bosbouwers en houtzagerijen. Vooral tijdens de lente-zomerperiode - het is de beste tijd van het jaar voor sapstain om op hout te groeien - hoge luchtvochtigheid en warmteniveau maken het proces van groei van blauwe vlekschimmels vast. Daarom moeten preventieve zaken worden genomen. Met een luchtvochtigheid van 23%, gaat hout in droge beschermende staat, waardoor het zich niet tegen de ontwikkeling van sapstainen kan verzetten. Sapverf, ook wel blauwe houtvlek genoemd, kan worden gezien als een kleur van naaldhout rond hout of geraspte materialen van blauw tot groenzwart. Het komt voor in het hout van stervende bomen, in rond hout en in naaldhout, voornamelijk in grenen en vurenhout, maar we kunnen het niet vinden in gezonde bomen die op de stam of op gedroogd hout blijven. De Weiss Holz-agent is bedoeld voor het verwijderen van verkleuring op hout veroorzaakt door blauwe vlek in algemeen begrepen houtverwerking, met name in de bouw- en meubelindustrie. Het product heeft geen invloed op de structuur en het oppervlak van het hout, de mechanische en sterkte-parameters worden behouden, net als de natuurlijke kleur.
eigenschappen
• Verwijdert sapverf effectief en voor altijd
• Werkt onmiddellijk (het effect is na een moment zichtbaar)
• Eenvoudig aan te brengen
• Meerdere manieren van toepassing
Voorzorgsmaatregelen:
ADR
UN 1791
Verpakkingsgroep II

Verzendingsbestellingen uit Polen worden afzonderlijk bepaald.

Product alleen voor bedrijven. EU-btw-nummer vereist.

Cezary PCC Group

+48505415704 WhatsApp

cezary.chrzanowski@distripark.net

facebook twtiter Doorsturen mail Print Trash?
distripark.com


1008 Wroclaw

T.: 48505415704
Lid sinds: 14 / 02 / 2020

[x]
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Neem contact op

Bericht