Wachtwoord vergeten?
Advertentie plaatsen

Vakantiehuis "Gite Diamar" La Roche en Ardenne

Geplaatst op 02 Dec. 2018, 13:40:43 N.O.T.K. nader overeen te komen
Vakantiehuis "Gite Diamar" La Roche en Ardenne
Vakantiehuizen | Belgie en Luxemburg Vakantiehuis "Gite Diamar" La Roche en ArdenneVakantiehuizen | Belgie en Luxemburg Vakantiehuis "Gite Diamar" La Roche en ArdenneVakantiehuizen | Belgie en Luxemburg Vakantiehuis "Gite Diamar" La Roche en ArdenneVakantiehuizen | Belgie en Luxemburg Vakantiehuis "Gite Diamar" La Roche en ArdenneVakantiehuizen | Belgie en Luxemburg Vakantiehuis "Gite Diamar" La Roche en ArdenneVakantiehuizen | Belgie en Luxemburg Vakantiehuis "Gite Diamar" La Roche en ArdenneVakantiehuizen | Belgie en Luxemburg Vakantiehuis "Gite Diamar" La Roche en ArdenneVakantiehuizen | Belgie en Luxemburg Vakantiehuis "Gite Diamar" La Roche en ArdenneVakantiehuizen | Belgie en Luxemburg Vakantiehuis "Gite Diamar" La Roche en Ardenne

Omschrijving
  • N.O.T.K. nader overeen te komen
  • 02 Dec. 2018, 13:40:43
  • 243 x

~~Onze vakantie woning is gelegen in Hubermont een deelgemeente van La Roche en Ardenne.  Het dorpje ligt op 6 km van het cenrum van la Roche en Ardenne maar weg van alle drukte.


De woning biedt plaats aan huurgezelschappen vanaf 2 personen tot 11 personen; (kinderen<2 jaat tellen niet als huurder). er zijn 11 volwaardige slaapplaatsen:bedden. Geen stapebedden.  Verder is de woning voorzien van alle hedendaagse comfort. 12 zitplaatsen aan tafel zodat jullie tesamen aan tafel kunnen voor ontbijt, middag & avondmaal. Voldoende keukenuitzet, servies en bestek zodat u niet onmiddelijk aan de vaat moet.

De keuken is volledig ingericht met vaatwasser, gewone en micro golven oven, 2 koffiezet apparaten, waterkokers, toaster, exct....

Living heeft 12 zitplaatsen, het salon is voorzien van een hoek-salon meubel zodat u samen voor de buis kan, satteliet tv met alle nederlandstalige kanalen.

De serre/veranda is ideaal om met een goed boek of gezelschapspelen te  genieten van de rust en de omgeving.

Wifi is uiteraard aanwezig.

Wij hebben een uitgebreide welness infrastructuur, verwarmt zwembad (mei tem september), zwembad is voorzien van een glasmedia en UV-C filter wat het gebruik van chloor minimaliseert. De 8 Kw warmtepomp zorgt er dan weer voor dat het water een constante heeft rond 23~25°C.

De  outdoor hottub/jacuzzi met 10 zitplaatsen, deze hottub is geplaatst onder een prieel zodat u ook kan genieten bij minder goede meteo.

in tegenstelling met een traditionele jacuzzi, is onze jacuzzi vrij van chloor en chemicalieen zoals ainti-foam, anti-flock, anti bacterie. Onze jacuzzifaciliteit is uitgerust met een glasmedia filter om het water "rein" te houden, de UV-C filter houdt het water bacterie-algen en kiemvrij. Het water bevat zeezout welke een zacht en helend effect heeft op de huid.  De warmtepomp zorgt ervoor dat je een start temperatuur hebt van 20~23°C.

 


Is dat nog niet voldoende wellness, Dan hebben binnen in de woning nog een ruime sauna en een Hamam.

De tuin is volledig omheind en voorzien van tuinspeelgoed voor de kinderen, een jeu de boule baan, een traditionele BBQ en een smoker BBQ.

Een outdoor ping-pong tafel bevindt zich op het ruime terras, terras is deels overdekt en voorzien van terrasmeubelair.

In een straal van 20 km heb je volgende ski-pistes waar je wintersport kan beoefenen.  Op < 10 km   piste van Samree, Vecpre, Champlo, Tenneville.

Op 15 km Ski piste van Baraque Fraiture en op 20 Km de piste van Lierneux.

Wandelen, de streek is gekend voor zijn mooie wandelgebieden, je bent op loopafstand van de rivier de Ourthe.

Mountainbiken, kayak, watersport, outdoor activities, vissport, toerischtische bezienswaardigheden, exct ;;; alles is er in de directe nabijheid van de woning.

Tijdens de wintermaanden en het voor jaar tot april kan u gnieten van de "laag tarief" prijzen.

Bij plotselinge sneeuwval kan u nog snel "last minut" boeken.

U huurt rechtstreeks van de eigenaar, dus geen boekingskosten.

U kan steeds vrijblijvend een exacte prijsopgave bekomen zonder enige verplichting. Vermeld bij aanvraag aantal personen, leeftijd, eventueel bay's of jonge kinderen en de gewenste periode. Onze doelstelling aanvragen concreet en exact te beantwoorden  binnen de 6 uur na aanvraag

Onze woning leent zich uitstekend voor familie gezelschappen, voor iedere leeftijdscategorie is er wat te beleven.

Wij hebben een uitgebreid info pakket van de regio en de activiteitenkalender per periode.

 


Wij behouden ons het recht toe om risico groepen, jeudig publiek te weigeren of een verhoogde waarborg som te vragen.

 

 

 

 

 

 

Locatie
facebook twtiter Doorsturen mail Print Trash?
Diane & Marc

6983

Whats App M.: +32477194565
Lid sinds: 02 / 12 / 2018

[x]
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Neem contact op

Bericht