Wachtwoord vergeten?
Advertentie plaatsen

Cursus naaien en patroontekenen in Rotterdam

Geplaatst op 15 May. 2018, 11:52:00 Zie omschrijving
Cursus naaien en patroontekenen in Rotterdam
Cursusmateriaal Cursus naaien en patroontekenen in RotterdamCursusmateriaal Cursus naaien en patroontekenen in RotterdamCursusmateriaal Cursus naaien en patroontekenen in Rotterdam

Omschrijving
 • Zie omschrijving
 • 15 May. 2018, 11:52:00
 • 38 x

Het mode atelier in Rotterdam voor naaicursussen, naailessen, patroontekenen, modedesign, mouleren, creatieve cursussen en workshops. De plek waar je zelf mode maakt en ideeën tot leven komen. Leer vanaf de basis je eigen kleding ontwerpen en maken. Met onze naaicursus en patroontekenen leer je voor jezelf en voor anderen alle soorten kleding op maat maken.

Patroontekenen 
Vanaf de basis naar je eigen ontwerp.
Als je zelf je kleding wilt maken of vermaken is het handig als je kunt patroontekenen. Met de cursus patroontekenen leer je de regels van het patroontekenen goed toe te passen.
Je leert nauwkeurig maten op te nemen, deze vervolgens  te berekenen en te vertalen naar een kloppende tekening. Als je in staat bent je eigen patronen te maken, ben je verzekerd van een uniek kledingstuk. Naast het patroontekenen, leer je ook rekening te houden met verschillende lichaamsvormen en lichaamshoudingen. Je leert in deze cursus niet alleen de technische vaardigheden, maar je krijgt ook inzicht in het patroon zelf,  want alleen zo kun je straks zelf bepalen waar je bijvoorbeeld een zak of rits kunt plaatsen. Stof legging (berekenen hoeveel stof je nodig hebt) + vergroten en verkleinen komen ook aan bod.

Naaitechnieken/ naaicursus 10 weken 
Leer vanaf de basis en op de juiste manier een compleet kledingstuk in elkaar te zetten. Met onze naaicursus leert u door toepassing van de juiste naaitechnieken in 10 weken professioneel kleding te maken. Aan de hand van bestaande of zelfgemaakte patronen van de cursus patroontekenen maak je een  rok, broek, blouse of jurk. Alle naaitechnieken die voor deze kledingstukken van toepassing zijn worden stap voor stap uitgelegd. Je leert opmeten en door middel van de maten die je berekent ga je een perfect zittend kledingstuk maken. Tijdens de cursus ga je zelf achter de naaimachine aan de slag, dus ook de werking van de naaimachine komt aan bod. In deze cursus leer je stap voor stap de technieken en handelingen die nodig zijn om verschillende kledingstukken te maken. Je leert hoe je je eigen ontwerpen en modellen kunt uitwerken.

De cursussen zijn inclusief alle benodigde materialen. Stoffen, papier voor het patroontekenen en naai accessoires zijn in het atelier aanwezig. U kunt uw eigen naaimachine meebrengen of een naaimachine van het atelier gebruiken. Alle cursisten ontvangen een map met stappen en uitleg voor naaitechnieken en patroontekenen.

Inclusief video naailessen

Nu ook met extra ondersteuning van onze video online naaicursussen. In uw eigen tijd, tempo en locatie doorgaan met leren.

Onze missie is om iedereen binnen een bepaalde tijd handvatten, tips en methodes te leren waarmee ze zelf snel aan de slag kunnen gaan. U leert praktische tips en trucs om in een korte tijd mooie kledingstukken te maken.

Ons cursus aanbod bestaat uit:

 • Naaien en patroontekenen (basis)
 • Naaien en patroontekenen (gevorderd)
 • Naaien en patroontekenen manen kleding
 • Naaien en patroontekenen baby- en kinderkleding  
 • Modedesign (Modeontwerpen + naaien + patroontekenen + mouleren)
 • Privé lessen (1 á 2 cursisten)
 • Naailessen maandabonnement (Na basis naaien en patroontekenen)
 • Ople programma (combinaties cursussen)

Voor wie: Onze cursussen zijn vanaf de basis en dus geschikt voor beginners en starters zonder ervaring. 
De cursussen zijn ook geschikt voor ervaren deelnemers, die graag oude technieken willen opfrissen en nieuwe technieken willen leren. 
Of je een beginner bent die nog de basis moet leren of een ervaren naaister wij hebben een uitgebreide cursus aanbod op maat.

Met kleine groepen van maximaal 7 cursisten en voldoende docenten bent u verzekerd van veel begeleiding en aandacht.
U kunt na een cursus op een meer gevorderd niveau doorstromen, of zelfstandig aan u eigen projecten (blijven) werken.

Kijk op onze website voor meer informatie over deze of onze andere cursussen.

Locatie
facebook twtiter Doorsturen mail Print Trash?
Priscilla Reynolds

3071HB Rotterdam, Nederland

M.: 0614995997
Lid sinds: 17 / 04 / 2015

[x]
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Neem contact op

Bericht