Wachtwoord vergeten?
Advertentie plaatsen

GriSport Sherpa bruin - wandelschoenen.eu

Geplaatst op 25 Mar. 2019, 21:38:28 € 79,00
GriSport Sherpa bruin - wandelschoenen.eu
Schoenen GriSport Sherpa bruin - wandelschoenen.euSchoenen GriSport Sherpa bruin - wandelschoenen.eu

Omschrijving
  • € 79,00
  • 25 Mar. 2019, 21:38:28
  • 939 x

www.wandelschoenen.eu heeft de beste wandelschoenen aanbiedingen. De GriSport Sherpa in de kleur bruin is een allround trekkingschoen. GriSport Sherpa bruin is in de aanbieding op wandelschoenen.eu. Het is een erg stevige schoen met een hoge schacht, een goed profiel en extra ondersteuning. De Grisport Sherpa is er ook in de kleur Zwart Wandelschoenen als uniseks bergschoen. Het is een sterke bergschoen voor de stevige wandelaar. Extra steun in de hiel, sterke en beschermende neus, extra kussentje als buigpunt voor de neus. 

De schoen biedt grip en stabiliteit op zowel verharde als onverharde wegen, daarnaast is hij ontworpen voor langdurig comfort.

Deze wandelschoen is uitgevoerd met een stevige en soepele Hiking mono zool, dat wil zeggen dat de zool volledig van PolyUrethaan (PU) is gemaakt.

Hij heeft effectief sluitsysteem rondom de hiel, het zogenaamde HeelSupport System ®. Dit is een sterk van nylon gemaakte voetvorm tussen de PU-zool en rubberen zool. Dit HeelSupport System ® omsluit de hiel naadloos en geeft daardoor maximale stabiliteit en ondersteuning bij het afwikkelen van de voet.

Locatie
facebook twtiter Doorsturen mail Print Trash?
pieter visser

8938 B Groningen, Nederland

Lid sinds: 25 / 03 / 2019

[x]
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Neem contact op

Bericht