Wachtwoord vergeten?
Advertentie plaatsen

intuïtieve massage met 4 elementen

Geplaatst op 28 Nov. 2019, 10:29:44 € 50,00
intuïtieve massage met 4 elementen
Omschrijving
  • € 50,00
  • 28 Nov. 2019, 10:29:44
  • 1444 x

Nieuw nog niet eerder gegeven: “Massage van de 5 levenslijnen”

De komende maanden ga ik vooral de 5 levenslijnen masseren.

Het zijn: Vitaliteit, sensualiteit, affectiviteit, creativiteit en transcendentie

Vitaliteit staat vooral voor: Plezier in het leven en genieten van je lekker fit voelen. Doormiddel van deze vitaliserende massage geef ik je in de massage vooral positieve levensenergie.

Sensualiteit staat voor: Plezier om te voelen en elke beweging die over je huid streelt te volgen tot in de kleinste hoekjes van je lichaam om zodoende op een heel andere manier met je eigen lichaam en gevoel opnieuw kennis te maken.
( GEEN HP mogelijk)

Creativiteit staat voor: zodanig gemasseerd te worden dat je allerlei creatieve massagetechnieken ervaart waarvan je niet eerder weet van had dat ze bestonden.

Affectiviteit staat voor dat je voelt dat ik via de massage met je in verbinding ben en je het gevoel geef van eigenwaarde en respect voor jouw unieke prachtige lichaam.

Transcendentie staat voor dat je op een gegeven moment zo opgaat in de massage die ik je geef dat je niets vergelijkbaars fijns in je leven kan bedenken dan deze vorm van massage. Het stijgt als het ware boven jezelf uit. Het geeft je een heel bijzonder gevoel van welzijn.
Tafel olie Massage ruimte zijn verwarmd .

Wil je deze gloednieuwe unieke vormen van massage ook ervaren maak dan vooraf een afspraak en bel 0623251876 (graag telefonische reactie)

facebook twtiter Doorsturen mail Print Trash?
Massafge Claudia


5081ZL Hilvarenbeek

T.: 0623251876
Lid sinds: 28 / 11 / 2019

[x]
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Neem contact op

Bericht