Wachtwoord vergeten?
Advertentie plaatsen

Lichaam & Geest in balans door meditatie - Gratis Workshops

Geplaatst op 11 Mar. 2019, 10:06:41 Gratis
Lichaam & Geest in balans door meditatie - Gratis Workshops
Cursussen en Workshops Lichaam & Geest in balans door meditatie - Gratis WorkshopsCursussen en Workshops Lichaam & Geest in balans door meditatie - Gratis WorkshopsCursussen en Workshops Lichaam & Geest in balans door meditatie - Gratis WorkshopsCursussen en Workshops Lichaam & Geest in balans door meditatie - Gratis WorkshopsCursussen en Workshops Lichaam & Geest in balans door meditatie - Gratis WorkshopsCursussen en Workshops Lichaam & Geest in balans door meditatie - Gratis WorkshopsCursussen en Workshops Lichaam & Geest in balans door meditatie - Gratis WorkshopsCursussen en Workshops Lichaam & Geest in balans door meditatie - Gratis WorkshopsCursussen en Workshops Lichaam & Geest in balans door meditatie - Gratis Workshops

Omschrijving
  • Gratis
  • 11 Mar. 2019, 10:06:41
  • 543 x

 

Meditatie ... Wetenschappers bestuderen het. Dokters adviseren het. Miljoenen mensen beoefenen het elke dag. Waarom? Omdat meditatie werkt.

Mediteren kan veel voor je betekenen. Spanning en stress kun je er mee te lijf gaan en het kan je leven op vele manieren ten positieve veranderen. Het is naar mijn idee zelfs leuk en fijn om te doen. Bovendien kun je met meditatie niet alleen stress, spanning en ongemak beter leren managen of ontladen, maar als je meditatie op de juiste wijze inzet en toepast ook de bron ervan mee overstijgen. Maar wat is mediteren nu precies? Hoe moet je mediteren? Falun Dafa helpt jou graag op weg om te leren mediteren en het is helemaal niet moeilijk.

Falun Dafa is een oude vorm van qigong, een praktijk voor het verfijnen van lichaam en geest door middel van oefeningen en meditatie. Falun Dafa werd in 1992, als traditionele Chinese cultivatiemethode voor verbetering van het lichamelijke en geestelijke welzijn, in China openbaar gemaakt door Dhr. Li Hongzhi.

Falun Dafa leren is gemakkelijk. De praktijk is eenvoudig, krachtig en geheel gratis. Essentieel zijn de vijf rustige en vloeiende oefeningen, inclusief een zittende meditatie. Deze eenvoudige, langzaam bewegende oefeningen openen de energiekanalen en versterken de energiecirculatie in het lichaam. De oefeningen hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. De bewegingen zijn gemakkelijk aan te leren en kunnen uitgevoerd worden door mensen van alle leeftijden. Na de oefeningen voelt men zich rustig, kalm en vol energie.

Om de oefeningen te leren of samen te doen met anderen kan je langsgaan bij de dichtstbijzijnde oefenplaats in jouw buurt. Alle oefenplaatsen worden georganiseerd door lokale vrijwilligers. Iedereen is welkom om mee te doen!

De oefenplaatsen in België:
Turnzaal Kapermolen zwembad, Hasselt (elke maandag om 19u - van oktober tot april)
Wereldplein Domein Bokrijk, Genk (elke maandag om 19u - van mei tot september)
Koning Albertpark, Antwerpen (elke eerste en derde zondag om 10u00)
Minnewaterpark, Brugge (elke zondag om 10u)
Jubelpark, Brussel (elke zondag om 10u)
Stadspark, Sint-Truiden (elke zaterdag om 09u)
Citadelpark, Gent (elke zondag om 10u30)
Dammekensstraat 4, Merksplas (elke zondag om 10u)
Sint-Donatuspark, Leuven (elke zondag om 10u30)
Parc de la Boverie, Luik (elke zondag om 10u)

Voor meer informatie of een seintje vooraf: wilfried.duchamps@telenet.be of 0488/615098

;t=10s

facebook twtiter Doorsturen mail Print Trash?
Ping

1000 Amsterdam, Nederland

T.: 06-26489214
Lid sinds: 20 / 10 / 2016

[x]
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Neem contact op

Bericht