Wachtwoord vergeten?
Advertentie plaatsen

Cursus naaien en patroontekenen in Rotterdam

Geplaatst op 08 Jan. 2019, 11:14:16 Op aanvraag
Cursus naaien en patroontekenen in Rotterdam
Cursussen en Workshops Cursus naaien en patroontekenen in RotterdamCursussen en Workshops Cursus naaien en patroontekenen in Rotterdam

Omschrijving
  • Op aanvraag
  • 08 Jan. 2019, 11:14:16
  • 655 x

Cursus naaien en patroontekenen in Rotterdam 

Het mode atelier in Rotterdam voor naaicursussen, naailessen, patroontekenen, modedesign, mouleren, creatieve cursussen en workshops. De plek waar je zelf mode maakt en ideeën tot leven komen. Leer vanaf de basis je eigen kleding ontwerpen en maken. Met onze naaicursus en patroontekenen leer je voor jezelf en voor anderen alle soorten kleding op maat maken. 

Patroontekenen 
Vanaf de basis naar je eigen ontwerp 
Als je zelf je kleding wilt maken of vermaken is het handig als je kunt patroontekenen. Met de cursus patroontekenen leer je de regels van het patroontekenen goed toe te passen. 
Je leert nauwkeurig maten op te nemen, deze vervolgens te berekenen en te vertalen naar een kloppende tekening. Als je in staat bent je eigen patronen te maken, ben je verzekerd van een uniek kledingstuk. Naast het patroontekenen, leer je ook rekening te houden met verschillende lichaamsvormen en lichaamshoudingen. Je leert in deze cursus niet alleen de technische vaardigheden, maar je krijgt ook inzicht in het patroon zelf, want alleen zo kun je straks zelf bepalen waar je bijvoorbeeld een zak of rits kunt plaatsen. Stof legging (berekenen hoeveel stof je nodig hebt) + vergroten en verkleinen komen ook aan bod. 

Naaitechnieken/ naaicursus 10 weken 
Leer vanaf de basis en op de juiste manier een compleet kledingstuk in elkaar te zetten. Met onze naaicursus leert u door toepassing van de juiste naaitechnieken in 10 weken professioneel kleding te maken. Aan de hand van bestaande of zelfgemaakte patronen van de cursus patroontekenen maak je een rok, broek, blouse of jurk. Alle naaitechnieken die voor deze kledingstukken van toepassing zijn worden stap voor stap uitgelegd. Je leert opmeten en door middel van de maten die je berekent ga je een perfect zittend kledingstuk maken. Tijdens de cursus ga je zelf achter de naaimachine aan de slag, dus ook de werking van de naaimachine komt aan bod. In deze cursus leer je stap voor stap de technieken en handelingen die nodig zijn om verschillende kledingstukken te maken. Je leert hoe je je eigen ontwerpen en modellen kunt uitwerken. 

De cursussen zijn inclusief alle benodigde materialen. Stoffen, papier voor het patroontekenen en naai accessoires zijn in het atelier aanwezig. U kunt uw eigen naaimachine meebrengen of een naaimachine van het atelier gebruiken. Alle cursisten ontvangen een map met stappen en uitleg voor naaitechnieken en patroontekenen. 

Ons cursus aanbod bestaat uit: 

Naaien en patroontekenen (basis) 
Naaien en patroontekenen (gevorderd) 
Naaien en patroontekenen mannen kleding 
naaien en patroontekenen baby en minder kleding 
Modedesign (Modeontwerpen + naaien + patroontekenen + mouleren) 
Privé lessen (1 a 2 cursisten) 
Naailessen maandabonnement (Na basis naaien en patroontekenen) 
Ople programma (combinaties cursussen) 

Voor wie: Onze cursussen zijn vanaf de basis en dus geschikt voor beginners en starters zonder ervaring. 
De cursussen zijn ook geschikt voor ervaren deelnemers, die graag oude technieken willen opfrissen en nieuwe technieken willen leren. 
Of je een beginner bent die nog de basis moet leren of een ervaren naaister wij hebben een uitgebreide cursus aanbod op maat. 

Met kleine groepen van maximaal 7 cursisten en voldoende docenten bent u verzekerd van veel begeleiding en aandacht. 
U kunt na een cursus op een meer gevorderd niveau doorstromen, of zelfstandig aan u eigen projecten (blijven) werken. 

Kijk op onze website www.mobieleatelier.nl voor meer informatie over deze of onze andere cursussen.

Locatie
facebook twtiter Doorsturen mail Print Trash?
Priscilla Reynolds

3071HB Rotterdam, Nederland

M.: 0614995997
Lid sinds: 17 / 04 / 2015

[x]
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Neem contact op

Bericht